Mit kapsz ma 83 forintért? Mindent, ami fontos – Válasz Online
 

Mit kapsz ma 83 forintért? Mindent, ami fontos

A szerk.
| 2024.10.15. | A szerk

A Filter a Válasz Online minden hétköznap jelentkező hírlevele, amit a lap újságírói szerkesztenek, nagy alapossággal, személyes hangvétellel. 

A Filter eligazít a zajban. A nap legfontosabb, legérdekesebb híreit válogatják benne össze a Válasz Online újságírói, sokszor rövid magyarázataikkal kiegészítve. A hazai sajtó mellett rendszeresen szemlézik a nap fontosabb nyilatkozatait, statisztikáit, fotógalériáit, videóit is. Egy korábbi hírlevelünk:

Minta Filter hírlevelünk a fejlécre kattintva olvasható

A Filter már havi 1700 forinttól, azaz átlagosan napi 83 forintért jár Önnek, amennyiben a Válasz Online Bronz fokozatú támogatója lesz. 

A Válasz Online havonta megrendezett klubestjeire több száz támogatónk érkezik alkalmanként, hogy borkóstoló, szendvicsek és sütemények mellett megnézzék és meghallgassák a beszélgetést aznapi vendégünkkel, akit Ablonczy Bálint és Stumpf András kérdez először, majd a közönség következik. 

Politikusok (csak az elmúlt néhány hónapban Magyar Péter, Cser-Palkovics András, Karácsony Gergely, Kovács Gergely és Vitézy Dávid is vendégünk volt), írók, színészek, zenészek (Cserhalmi György, Lovasi András, Visky András is vendégeink voltak) ülnek Önök elé. Ezekről az estekről felvétel nem készül, az elhangzottak soha sehol sem jelennek meg.

E klubestek megismételhetetlen, bizalmas atmoszférájuk miatt különleges, hol kacagtató, hol tanulságos, hol pedig megrendítő beszélgetések. Meghívót a rendezvényekre Ezüst (2900 forint / hó) és Arany fokozatú (5000 forint / hó) támogatóink kapnak, akik a Filter napi olvasása mellett jogosulttá válnak az estek látogatására. 

Arany fokozatú támogatóink egy vendéget is hozhatnak magukkal a Válasz Online klubestekre. Sőt! A hetente megjelenő Hetedhét című hírlevelet is megkapják, amely minden pénteken délelőtt érkezik, és a világsajtó legfontosabb, legizgalmasabb, legalaposabb cikkeit szemlézi:

Minta Hetedhét hírlevelünk a fejlécre kattintva olvasható

E szemle sokszor fizetőkapu mögötti írásokat mutat be, Laky Zoltán kollégánk értő tolmácsolásában, világos, a magyar olvasó számára nélkülözhetetlen magyarázatokkal. 

Legyen tehát a támogatónk, és élvezze a Filtert, a Klubestet és a Hetedhetet. Legyen tájékozott és magabiztos, és hagyja a nehéz munkát másra. A Válasz Online újságírói nemcsak megírják és megkérdezik a fontos dolgokat, de ki is válogatják a honi és külföldi sajtó legjavát, és azt világos szavakkal, szakértői kommentárral el is küldik Önnek, ha akarja. Miért ne akarná?

#hírlevél#klubest#Válasz Online